Ooit wel eens in de winter zonder jas buiten gelopen? Dit is voor veel vluchtelingen in Griekenland helaas de realiteit.

24 november 2022


Ooit wel eens in de winter zonder jas buiten gelopen? Dit is voor veel vluchtelingen in Griekenland helaas de realiteit.

Mijn naam is Gerard Korteling en in december ga ik vier weken naar het kamp Vial in Chios om in het vluchtelingenkamp te helpen met het organiseren van sportactiviteiten en de dagelijkse klussen.
Samen met de organisatie Movement On The Ground wil ik 2500 euro ophalen om vluchtelingen te helpen de winter warm door te komen. Hiervoor vragen we je een donatie te doen via de link onderaan de pagina. Onderstaande kledingstukken zullen met dit geld centraal worden ingekocht waardoor we op deze manier de lokale economie steunen.

  • Hoodies
  • Winterjassen
  • Thermokleding
  • Sokken

Sinds 2015 is Griekenland een plek waar veel mensen naartoe vluchten vanwege oorlog in eigen land, grote armoede, klimaatverandering, angst voor vervolging en onderdrukking. Deze mensen komen uit meerdere landen zoals Jemen, Syrië en Afghanistan. Een deel van hen op Chios is kind zonder ouders.

Laten we er samen voor zorgen dat de mensen het warm krijgen.

--> Doneren

--> Filmpje voor Chios

Nieuwscategorieën