Openstelling kantine in wintermaanden

22 november 2019


Zoals jullie al hebben kunnen lezen zullen baan 8 en 9 gedurende de wintermaanden open blijven (tot zo lang het weer het toelaat). Daarnaast willen we komende winter experimenteren met het openstellen van de kantine op basis van self-service, zodat je na afloop van het tennissen nog even gezellig kan napraten met een drankje.

De kantine is vanaf maandag 25 november 2019 geopend uitsluitend voor seniorleden van DTB, die de buitenbanen of de ballonhal gebruiken.

Vanwege het verbod op schenken van alcohol zonder toezicht zullen er geen alcoholische dranken beschikbaar zijn. Op het magazijn en de koelkasten met alcoholische dranken is een slot geplaatst. Eén koelkast onder de bar is toegankelijk voor de alcoholvrije consumpties, het koffieapparaat staat aan voor thee en koffie (er is geen melk beschikbaar in het koffieapparaat ivm de schoonmaak).

De leden die gebruik wensen te maken van de kantine kunnen de code van de sleutelkluis opvragen bij de barcommissie bar @ delftse-tb.nl . De leden, die een baan huren of les hebben in de hal krijgen de code via de mail toegestuurd. De kantine moet via de keuken betreden worden en alle kantinedeuren moeten afgesloten blijven. De verwarming van de kantine blijft laag, dus indien het hier te fris is kunnen de consumpties in de winterkantine worden genuttigd (deze is wel verwarmd). Gerard zorgt voor de afsluiting van de kantine aan het eind van de dag.


Aan de leden die gebruik maken van de kantine wordt gevraagd:

  • hun consumpties zelf af te rekenen aan de kassa met pin of KNLTB-pas
  • de gebruikte kopjes en glazen in de bakken naast de vaatwasser te zetten
  • flesjes in de kratten
  • de kantine netjes achter te laten
  • niet te veel verlichting aan te laten als niemand meer aanwezig is in de kantine.

Aan het eind van het seizoen zullen we evalueren of deze openstelling kan worden voortgezet of mogelijk zelfs uitgebreid kan worden, op basis van evaluatie van de mate van gebruik van de banen/kantine, het effect op de kwaliteit van de banen en de ervaringen met het gebruik van de kantine.
 
We hebben er vertrouwen in dat iedereen zich aan deze afspraken houdt en dat de winteropenstelling een succes wordt.

Veel speelplezier!
Bar- en Activiteitencommissie DTB namens het bestuur.

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
A van de Ven 03-02-2020 22:19

Fantastisch initiatief!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen