Regio Cup 2022 dit jaar op DTB

02 september 2022


Na de euforie van vorig jaar, mogen we dit jaar de Regio Cup op onze eigen vereniging organiseren!

Wat is de Regio Cup?

In het weekend van 3 & 4 september spelen vier regionale verenigingen tegen elkaar voor dé Regio Cup en voor de verliezers: de Rode Lantaern... De Delftse Hout (geel), Pijnacker (blauw), Nootdorp (groen) en DTB (oranje) spelen dit weekend op alle niveaus en leeftijden (rating 1-9 en jeugd) wedstrijden tegen elkaar voor de winst!

Er wordt per ontmoeting een herenenkel, damesenkel en gemengd dubbel gespeeld in de speelsterkte-klassen 2, 4, 5, 5, 6, 7, 8, jeugd t/m 17 en jeugd groen. Alle wedstrijden tellen voor één punt mee voor het eindresultaat. Zo ontstaat een zo breed mogelijke einduitslag waarin het aandeel van de beginnende 8-speler net zo zwaar telt als dat van de beste tennisser van de club.

De Regio Cup bestaat sinds 2008. De clubs werken samen in de organisatie. Naast het competitie-element is het doel de banden tussen de verenigingen onderling te versterken en het "club-gevoel" te promoten.

Elke vereniging zijn eigen kleur

De verenigingen spelen allemaal in hun eigen stijl en kleur. En DTB kan natuurlijk niet anders dan in het oranje spelen! Kom je aanmoedigen? Trek je mooiste oranje outfit maar uit de kast!

De indeling is bekendgemaakt bij de spelers en kan je vanaf 1 september hier terugvinden. Hier vind je t.z.t. ook het speelprogramma en de uitslagen.

Programma Regio Cup 2022

Houd er rekening mee dat de banen dit weekend beperkt beschikbaar zijn voor vrij spelen. Op zaterdag spelen wij vanaf 11.00-20.00 uur en op zondag van 9.00-17.30 uur op alle banen. Tijden onder voorbehoud.

Kom in het weekend van 3 & 4 september gezellig kijken op DTB en kom jouw vereniging aanmoedigen!

Nieuwscategorieën