Regio Cup 2023 op tennispark de Delftse Hout

01 september 2023


Na de euforie van vorig jaar om voor de tweede keer op rij te winnen, mogen we dit jaar weer de beker verdedigen!

Wat is de Regio Cup?

In het weekend van 2 & 3 september spelen vier regionale verenigingen tegen elkaar voor dé Regio Cup en voor de verliezers: de Rode Lantaern...

De Delftse Hout (geel), Pijnacker (blauw), Nootdorp (groen) en DTB (oranje) spelen dit weekend op alle niveaus en leeftijden (rating 1-9 en jeugd) wedstrijden tegen elkaar voor de winst!

Er wordt per ontmoeting een herenenkel, damesenkel en gemengd dubbel gespeeld in de speelsterkte-klassen 2, 4, 5, 5, 6, 7, 8, jeugd t/m 17 en jeugd groen. Alle wedstrijden tellen voor één punt mee voor het eindresultaat. Zo ontstaat een zo breed mogelijke einduitslag waarin het aandeel van de beginnende 8-speler net zo zwaar telt als dat van de beste tennisser van de club.

De Regio Cup bestaat sinds 2008. De clubs werken samen in de organisatie. Naast het competitie-element is het doel de banden tussen de verenigingen onderling te versterken en het "club-gevoel" te promoten.

Elke vereniging zijn eigen kleur

De verenigingen spelen allemaal in hun eigen stijl en kleur. En DTB kan natuurlijk niet anders dan in het oranje spelen! Kom je aanmoedigen? Trek je mooiste oranje outfit maar uit de kast!

De indeling is bekendgemaakt bij de spelers en kan je vanaf 31 augustus Hier terugvinden. Hier vind je t.z.t. ook het speelprogramma en de uitslagen.

Kom komend weekend gezellig kijken op het tennispark van de Delftse Hout en kom jouw vereniging aanmoedigen!

Nieuwscategorieën