Reserveer jouw baan in de ballonhal

21 november 2020


Per direct kan je via ons nieuw reserveringssysteem, Baanhuur.nl, een baan reserveren in de ballonhal. Dit systeem geldt alleen voor de binnenbanen. Voor het reserveren van de buitenbanen blijven we de KNLTB ClubApp gebruiken.

 

Hoe maak ik een account als DTB-lid?

Alle DTB-leden hebben een e-mail ontvangen van Baanhuur.nl om het persoonlijke account te activeren. Dit account is gekoppeld aan jouw KNLTB-nummer en hiermee herkend het reserveringssysteem dat jij lid bent bij DTB.

1. Volg de instructies die je hebt ontvangen in de e-mail & maak het account aan

2. Hierdoor krijg je toegang tot het reserveringssysteem als DTB-lid en betaal je dus de tarieven van een DTB-lid

 

Ben je een externe speler?

Alle externe spelers, dus geen lid van DTB, kunnen via Baanhuur.nl een nieuw account aanmaken. Zij krijgen standaard het tarief voor externe spelers toegewezen. 

 

Hoe reserveer ik een binnenbaan?

1. Ga naar DTB's Baanhuur.nl-pagina en login op jouw persoonlijke account

2. Selecteer de gewenste baan

3. Selecteer een datum & tijd

4. Betaal direct via iDeal

5. Je ontvangt een bevestiging van de reservering per e-mail

Op de DTB website vind je rechtsboven (boven de agenda en Instagram-feed) een button met 'Baanhuur ballonhal'. Hier kan je direct op klikken en wordt je doorverwezen naar Baanhuur.nl.

Heb je vragen over het reserveringssysteem, of lukt het niet om een baan te reserveren? Neem dan contact op met [email protected]

 

Aanvulling betreft privacy

Op 1 november ontving u instructies over het aanmaken van een account bij baanhuur.nl. Op 3 november is er een toelichting op de website verschenen over het gebruik van baanhuur.nl waarmee de banen in de ballonhal gereserveerd en betaald kunnen worden. Het aanmaken van een account maakt onderdeel uit van deze instructies. Door deze volgorde zijn er een aantal leden in verwarring gebracht. Het had natuurlijk andersom gemoeten. Excuses hiervoor. 

Het is echter wel aan te raden het account aan te maken, zodat voor het systeem herkenbaar is dat u als lid van DTB reserveert met de bijbehorende korting. Met nadruk wijzen wij er nog op, dat uw privacy gewaarborgd is. Momenteel maken 100 andere verenigingen gebruik van hetzelfde systeem. Daarbij vermelden we graag dat baanhuur.nl nooit gegevens aan andere partijen mag verkopen, dit staat ook in de overeenkomst.

DTB-leden die niet willen dat ze geregistreerd staan bij baanhuur.nl, kunnen we uit het systeem halen. Deze leden kunnen dan alleen geen gebruik maken van het leden-tarief.

Nieuwscategorieën