Start het seizoen met €10 korting bij iTennis

24 april 2022


Padel assortiment bij iTennis

Padel groeit in populariteit en wordt door vele verenigingen omarmd. Om ook deze klanten volledig te voorzien van al het benodigde materiaal heeft iTennis & Padel haar padel collectie aanzienlijk uitgebreid met een breed assortiment padel rackets, tassen, ballen en overige accessoires. Dus ook voor al uw padel spullen bent u bij iTennis & Padel aan het juiste adres! Kijk voor een indruk van onze collectie op onze website.

Kom langs in de winkel

De specialisten van iTennis & Padel staan voor u klaar voor uitgebreid racket of schoenenadvies. U kunt zelfs demorackets meenemen om ze te testen. Op zoek naar kleding? Ook dan kunt u rekenen op uitstekende begeleiding en eerlijk advies. Ga er eens langs, met het grootste assortiment kleding, rackets en schoenen tegen de scherpste prijzen zult u aangenaam verrast worden. 

Voucher 

Om het begin van dit mooie nieuwe seizoen nog iets leuker te maken, mogen we u als lid van onze vereniging, namens onze sponsor iTennis & Padel, deze voucher t.w.v. €10 aanbieden. Zo heeft u alvast een leuk extraatje om uw uitrusting weer tip top in orde te maken.Het enige dat u hoeft te doen is tijdens het afrekenen de naam van onze vereniging te noemen samen met de vouchercode. U krijgt dan in de winkel €10 extra korting bovenop de zeer scherpe prijzen. De voucher is ook in de webshop te verzilveren! Bestel je gewenste artikelen, ga naar “bekijk en bewerk winkelwagen” en vul onderaan in het veld “Gebruik Voucher” de Code “DTB22” in!

* De bon is geldig tot en met 30 april 2022

* Maximaal 1 bon per persoon bij een minimale besteding van €50.

Route en openingstijden

Kijk voor de route en de openingstijden op onze website!

Nieuwscategorieën