Stem nu op DTB voor Rabo ClubSupport

21 september 2020


DTB doet ook dit jaar mee met Rabo ClubSupport!

Vorig jaar is er €1050,78 opgehaald die momenteel wordt besteed aan hardnodige verbeteringen binnen de club. Zoals de nieuwe picknicktafels, grasmaaier en onderhoudsartikelen voor het groen!

DTB

Als vereniging kiezen we ervoor om ons gebouw en park optimaal ter beschikking te stellen voor sport, ontmoeten en samenwerken. Met nadruk op maatschappelijke betrokkenheid. Alle werkzaamheden die er zijn binnen de club worden zoveel mogelijk gedaan door vrijwilligers.

Het doel

Een grote groep oudere basisschoolleerlingen van BSO 't Kickertje maakt, na schooltijd, gebruik van ons gebouw, banen en park. Om deze samenwerking nog beter te maken willen we de groepsruimte voor buitenschoolse opvang en kantine dagelijks veranderen. Schakelen van ruimte tussen een mooie kinderopvang en sfeervolle tenniskantine. En daarom willen we het geld besteden aan de aanschaf van meubels die met wat duwen en trekken veranderen van sfeer en praktische bruikbaarheid.

Tijd en helpende handen hebben we, nu het materiaal nog. Helpt u ons hierbij?

Hoe kan jij helpen?

Let op! Alleen mensen die een rekening hebben bij de Rabobank én Rabobank-lid zijn kunnen stemmen. 

Via Rabo ClubSupport kunnen mensen die een rekening hebben bij de Rabobank en Rabobank-lid zijn stemmen op onze vereniging via de volgende link: https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-holland-midden/deelnemers/details/146934-dtbKijk bij de Veelgestelde Vragen van de Rabobank hoe je Rabobank-lid wordt.

Je kunt stemmen van 5 t/m 25 oktober via de Rabo App of Rabo Internet bankieren.

Nieuwscategorieën