Tennisschool DTB; aanpassingen

09 maart 2021


Vanwege de voorgenomen versoepelingen van de Corona maatregelen, treft je hieronder een aantal aanpassingen voor de voorjaarscursus van Tennisschool DTB. Zie de corona-update van de KNLTB met alle aanpassingen voor het tennis die vanaf 15 maart as ingaan. Ook hieronder All-in-One (AiO) nieuws over inhalen van trainingen.

Training Regulier
Vanaf 15 maart as is het weer mogelijk om met 4 volwassenen per baan die 27 jaar of ouder zijn te tennissen.
Voor Tennisschool DTB betekent dit dat er ook weer groepen mogelijk zijn van 5 t/m 8 personen voor alle leeftijden. Via Training Regulier kunt u inschrijven voor een cursus die vanaf maandag 29 maart as start. Op het digitale inschrijfformulier is de informatie aangepast. Om een eventuele verandering van inschrijving door te geven, is de termijn van inschrijving verlengd.
U kunt nog inschrijven tot en met zondag 14 maart as.

Aanpassing compensatie AiO trainingen
In de Nieuwsbrief van zondag 7 maart jl stond informatie over de compensatie van de in de winter uitgevallen AiO trainingen voor de jeugdleden. Daarbij stond onder meer dat er op de ochtenden van de twee mei vakantieweken extra trainingen zullen plaatsvinden. Hierbij een toevoeging: vanwege de grote groepen jeugd, zal Tennisschool DTB in de tweede mei vakantieweek ook trainingen in de middag verzorgen. Een exacte indeling van de trainingen per kleur volgt nog.

Hervatting AiO trainingen
Er wordt momenteel hard aan de banen gewerkt om ze klaar te maken voor het komende tennisseizoen. Ook zal op maandag 15 maart as, indien er zich geen complicaties voordoen, de ballon van de ballonhal naar beneden worden gehaald. Zodra de banen 10 en 11 van de ballonhal en de andere banen het toelaten, zullen de AiO trainingen worden hervat. De jeugdleden worden hierover door de betreffende trainer geïnformeerd.

Nieuwscategorieën