Teveel inschrijvingen wintercursussen

19 oktober 2022


Momenteel worden de indelingen van de trainingen voor de komende winterperiode gemaakt. Het betreft de Flexibele cursus voor de buitentrainingen en de Wintercursus voor de trainingen in de ballonhal. Het aantal inschrijvingen is voor de komende winterperiode erg hoog, rond de 170. Dat is heel fijn en mooi, maar zorgt vanwege capaciteitsproblemen in de ballonhal ook voor een onoverkomelijk probleem.

De DTB leden die hebben ingeschreven voor de buitentrainingen, kunnen worden geplaatst.

De DTB leden die de Wintercursus in de hal willen doen, kunnen niet allemaal worden ingedeeld. De banen op de dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond zijn vanaf 20.00 beschikbaar. Tot 20.00 uur vinden de jeugdtrainingen (AIO) plaats. Op de andere avonden zijn de banen reeds verhuurd. Er is weinig animo voor trainingen op de zaterdagmiddag. Dit betekent dat ongeveer 35-40 DTB-leden niet kunnen worden geplaatst. Als Tennisschool vinden we dit heel vervelend. We vragen hiervoor begrip.

Rond maandag 23 oktober zal de indeling op de DTB site  https://www.delftse-tb.nl/training_senioren verschijnen. Mocht het zo zijn dat iemand niet kan worden geplaatst, dan zal de mogelijkheid worden geboden om naar buiten te gaan (Flexibele cursus) Voor die trainingen zijn er nog enkele uren beschikbaar, zonder hiervoor een garantie te kunnen geven. Het zal ook dan onvermijdelijk zijn dat niet iedereen kan worden ingedeeld.

De indeling van de trainingen op de zondagmiddag zullen op de DTB site https://www.delftse-tb.nl/tennisschool worden geplaatst.

Nieuwscategorieën