UPDATE: Tennispark DTB gesloten t/m 6 april 2020

15 maart 2020


In navolging van de overheidsmaatregelen om de scholen te sluiten en de aankondiging van NOC en KNLTB om alle activiteiten te staken en de tennisparken en clubhuizen te sluiten, gaat het tennispark van DTB dicht tot en met 6 april.

De tennislessen voor de jeugd worden opgeschort tot na 6 april. De seniortrainingen van blok 3 worden helaas voortijdig beëindigd. En verder kan er niet meer vrij gespeeld worden in de hal. De verhuur van de banen wordt stop gezet tot het einde van de huurperiode. De huidige huurders ontvangen hier apart bericht over.

De deadline voor de inschrijving van de voorjaarslessen is vandaag (15 maart). De start van deze trainingen wordt vooralsnog één week uitgesteld en zullen een week langer doorgaan. We houden jullie op de hoogte.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. Alle sportevenementen, waaronder de competitiewedstrijden en toernooien, worden afgelast. Dit houdt in dat de eerste speeldag van de competitie niet doorgaat. Ook gaat de Kia Tenniskids competitie (rood, oranje, groen) t/m 5 april niet door.

De komende tijd worden voorbereidingen getroffen om de buitenbanen van DTB voor komende zomer verder speelklaar te maken.

Het bestuur van DTB volgt de maatregelen van overheid en KNLTB/NOC de komende tijd op de voet. Indien er nieuwe maatregelen komen of veranderingen optreden in de aanpak, zullen alle DTB leden hierover worden geïnformeerd. Houdt de DTB site de komende tijd goed in de gaten.

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Pas de komende tijd goed op jezelf en op elkaar. Wij hopen elkaar na deze uitzonderlijke situatie weer in goede gezondheid te ontmoeten.

Nieuwscategorieën