Vierde trainer bij Tennisschool DTB

25 juni 2020


Gedurende de zomer van 2020 zal DTB kennis kunnen maken met een ‘nieuwe’ tennistrainer voor DTB, Robin Korteling (30). Robin is de oudste broer van parkbeheerder/manager en trainer Gerard en heeft de afgelopen 4 jaren de Dutch Tennis Academy in Bahrein geleid.

Hij is tennistrainer met een A en B diploma en personal coach sinds 2010. Robin was al 22 jaren lid van DTB vanaf zijn 5e jaar in 1994 tot 2016. In die periode is hij clubkampioen bij de jeugd geweest en diverse jaren voor DTB competitie gespeeld. Hij heeft daarna de opleiding Sport en Bewegen (Delft) en Sportmanagement (Den Haag) gedaan. In 2016 vertrok hij naar Bahrein om daar zijn tennisschool op te zetten. Daarvoor in 2012 was hij daar al voor een half jaar geweest. Sinds 16 juni jl. is hij terug op het oude nest. De All-in-One jeugdgroepen van de woensdag hebben al kennis kunnen maken met Robin. Op 17 juni nam Robin de trainingen van Loek over.

Afgesproken is dat Tennisschool DTB en Robin deze zomer samenwerken en daarna kijken of dit van beide kanten bevalt en verlengd zal worden. Deze zomer zal hij samen met Michiel Zegveld de extra zomercursus doen, training geven aan de nieuwe Zomer Challenge leden en, indien nodig, invallen voor de huidige DTB trainers.

Nieuwscategorieën