Voorjaarscompetitie senioren verplaatst

18 mei 2021


Het openingsplan en de routekaart geven aan dat wellicht sporten binnen vanaf 18 mei en wedstrijden voor jeugd vanaf 26 mei mogelijk zijn. Voor volwassenen vanaf 27 jaar is wedstrijden spelen volgens de routekaart pas mogelijk vanaf 7 juli. Er is nu weinig perspectief op eerdere versoepelingen en wijzigingen in het stappenplan om officiële competities te organiseren. Daarom heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie voor senioren niet doorgaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021.

De jeugdcompetitie (Tenniskids, Junioren) kan misschien in verkorte vorm nog wel doorgaan met 5 speeldagen vanaf 28 mei. We verwachten in de week van 11 mei, na de volgende persconferentie hier duidelijkheid over te kunnen geven.

Toernooien

Het huidige openingsplan en het gebrek aan perspectief op eerdere versoepelingen betekent ook dat alle open senioren toernooien t/m 4 juli worden geannuleerd. De optie voor de open jeugdtoernooien en Junioren Tour houden we open, wellicht kunnen deze vanaf eind mei wel doorgaan.

Lees hier meer over de coronamaatregelen op dit moment.

Intern bij DTB

Het bestuur van DTB is in overleg om in de zomermaanden intern een alternatief aan te bieden. Meer informatie volgt snel!

Nieuwscategorieën