Wij bedanken Lies & Rufus

27 oktober 2020


Lies (83) en Rufus (90) Coorengel, wie kent ze niet? Veel “oudere” leden zeker!

Na 56 jaar heeft Lies afscheid moeten nemen van DTB. Samen met Rufus is zij al sinds 1964 lid van de vereniging. Geweldig, zo trouw aan de club. Rufus heeft in 2013 zijn lidmaatschap op moeten geven na een heupoperatie. Dus ook hij is bijna een halve eeuw lid van onze club. Wie doet ze dat na?

Voor de mensen die Lies en Rufus niet zo goed kennen, vertellen we graag wat zij allemaal deden voor DTB en in de tenniswereld. Rufus heeft ooit tennislessen gegeven bij DTB en was o.a. actief in de barcommissie. Lies deed mee aan ITF (International Tennis Federation) Veteranen toernooien in de GD. Zij won 2x de eerste prijs bij de Europese Veteranen Kampioenschappen in Seefeld, waar zij 12x aan meedeed. Verder speelde zij op de Wereldkampioenschappen voor Veteranen in Miami (2e prijs), Kaapstad en Velden in Oostenrijk.

Ook in Frankrijk speelde Lies ITF toernooien. Soms mochten zij op de banen in Monaco spelen, waar ook toptennissers speelden. Wat ze uiteraard fantastisch vonden!

Een prachtige periode om op terug te kijken. Nu besteedt Lies veel tijd aan de zorg van haar Rufus, onderhoudt haar tuin en orchideeën die er altijd stralend bij staan. Af en toe slaat zij nog een balletje met haar dochter.

Wij bedanken Lies en Rufus voor deze bijzondere lange periode, dat zij een half leven lang, lid zijn geweest van DTB.

Namens het Bestuur van DTB

Nieuwscategorieën