ZA Gemengd 3: de smaak te pakken

04 mei 2022


Met morele steun van Elise en de skeelerende Caroline probeerden Hannah, Nicoline, Ruud en Luc de vorige week ingezette positieve trend voort te zetten, zaterdagochtend vroeg tegen Dekker Rokkeveen. Nicoline probeerde te intimideren met een bloedmooie taart, alleen het bloed dat van de rackets moest druipen liet ze op het laatste moment toch schieten, zodat de dag op een vriendelijke wijze werd begonnen.

Hannah liet er geen gras over groeien en liet haar tegenstandster met een double bagel zien wie de sterkste was. Luc liet zich niet van de wijs brengen door de vlagerige wind en won regelmatig, vooral als hij het initiatief nam. Nicoline, ook bijna toegetreden tot het illustere Yonexteam, en Ruud wisselden mooie missers af met gelukkig veel meer mooie punten, heersten aan het net en gebruikten de hele baan. Ondanks een dipje begin tweede set toch een duidelijke winst in straight sets. Ook beide dubbels werden gewonnen, de heren gecontroleerd en geconcentreerd in twee keer 6-3 (inmiddels een vast punt voor ons in deze combinatie) en de dames iets minder geconcentreerd in de tweede maar gelukkig net op tijd herpakt. De nazit was genoeglijk met gezellige tegenstanders.

Kortom, een klinkende 5-0, waarover uw verslaggever, die aan de overkant van de plas zijn conditie probeert op te kalefateren en en passant een dagje inspiratie opdeed bij de WK Super Seniors, alleen maar tevreden over kon zijn!

Dreihill

Nieuwscategorieën