Afhangen/Introduceren

Afhangen is mogelijk met uw KNLTB-pas en het digitale afhangbord dat bevestigd is aan de muur in de entree van ons clubhuis. Door uw eigen pas en die van degene(n) waarmee u gaat spelen door de kaartlezer te halen, kunt u afhangen. Als u uw pas bent vergeten, kunt u een dagpas kopen aan de bar of bij de parkbeheerder. Introducés (introductie alleen door leden) kunnen afhangen met een introductiepas. Een introductiepas kan worden gekocht aan de bar. Zie Lidmaatschap voor het actuele tarief.

Speeltijd

Afhangen kan met 2 of meer personen. De speeltijd is normaliter voor 2 of 3 personen is 30 minuten, voor 4 personen 45 minuten. Sinds de corona pandemie is er besloten dat de baanhuur per heel uur gaat, ongeacht het aantal personen. Bij grote drukte kan door de parkbeheerder besloten worden dat uitsluitend dubbels worden gespeeld. Na afloop moeten de banen gesleept worden door de vertrekkende spelers.

Kennismaking KNLTB Afhangbord

Introductie Reglement

De introductie regeling is vooral bedoeld om potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met de tennissport en onze vereniging, en/of om eens een keer met iemand van een andere vereniging te tennissen.

De kosten voor 60 minuten tennissen met een introducé bedragen €5,00. Junioren mogen gratis andere junioren introduceren.

Spelregels:

  • Je mag maximaal 4x per seizoen een introducé(e) meenemen (dit mag dezelfde persoon zijn, of viermaal een ander persoon). Als ze vaker willen tennissen zullen ze lid moeten worden.
  • Bij de bar van DTB kan je een tijdelijk pasje vragen waarmee de introducé(e) zich kan aanmelden in het afhangsysteem. Het te betalen bedrag wordt ter plekke afgerekend. Het pasje moet weer bij de bar worden afgegeven.
  • In alle gevallen blijven de leden van DTB die de introducé(e)s meebrengen verantwoordelijk voor een correcte afhandeling
  • Toezicht hierop wordt gedaan door de parkbeheerder.
  • Gedurende de periode dat alleen via de KNLTB ClubApp kan worden afgehangen, zullen de rekeningen voor het introduceren achteraf digitaal verstuurd worden.