Trainers

Dit seizoen zijn er naast Loek ter Horst (foto midden) nog drie trainers actief voor de DTB tennislessen en -trainingen. Dat zijn Gerard Korteling, al eerder actief als tennistrainer voor DTB (foto rechts). Gerard was tot nu toe op de maandag en dinsdag actief. Nieuw is Remco van Lier die vanuit NTC uit Nootdorp de trainingen op de donderdagavond invult (foto links). Op de foto ontbreekt Michiel Zegveld die ook op de donderdagavond de beste heren van DTB in de competitie periode onder zijn hoede neemt.

Loek ter Horst

Loek ter Horst is de clubtrainer voor de jeugd van DTB. Hij geeft de jeugd trainingen in groepen van 4 tot 8 jeugdleden. Hij geeft deze trainingen binnen het All-in-One lidmaatschap. Daarnaast geeft hij ook trainingen aan senioren. Deze trainingen worden gegeven in trainingsgroepen die varieren van 1 t/m 8 deelnemers.

Gerard Korteling en Remco van Lier

Gerard Korteling en Remco van Lier geven trainingen aan senioren. Deze trainingen worden gegeven in trainingsgroepen die varieren van 1 t/m 8 deelnemers.

Commissie Trainingen

De trainingen staan onder leiding van de Commissie Trainingen DTB. Momenteel wordt er met de trainers gekeken hoe de activiteiten en mogelijkheden kunnen worden uitgebreid. Daarbij is de commissie nog op zoek naar uitbreiding met een lid. Heeft iemand interesse, mail of bel dan naar Bert Korteling [email protected] 06-23908994. Mail of bel ook even als je goede ideeen voor de Commissie hebt.