Even voorstellen: Ilya Sang Ajang

22 februari 2023


Ik ben Ilya Sang Ajang en ben 35 jaar oud en laten we eerlijk zijn, wie kent mij niet. Je ziet mij heel vaak op de DTB. Er zijn zelfs geruchten dat ik in het clubgebouw slaap, maar dat is niet zo.

Afgelopen jaar ben ik wel uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van het Jaar’ van DTB, een hele eer. Al een aantal jaren help ik in de periode februari-maart met het klaarmaken van de banen voor het zomerseizoen. Ik doe dat samen met Gerard en Ghalid. Dat is heel veel werk, maar het is geweldig wanneer alle banen speelbaar zijn en ze, zoals bij DTB hoort, er weer top bij liggen.

Vorig jaar zomer ben ik begonnen met het assisteren van de trainers van Tennisschool DTB. Ik ben nu assistent-trainer vooral bij de lessen van de DTB kids. Ik ben dan bij grote groepen aanwezig om één van de andere trainers te helpen. Het is ook een interne opleiding om de kneepjes van het vak te leren. Zodoende ben ik ook bij de trainersbijeenkomsten aanwezig.

Heel lang geleden ben ik begonnen met tennissen op de TU Delft, Koos Heiligers was mijn eerste trainer. Na een aantal jaren ben ik naar DTB gegaan. Ik heb een paar jaar les gehad van Andre de Mos, daarna vele jaren bij Loek ter Horst en nu op de zondag bij Michiel Zegveld.

Je vindt me vanaf nu ook op de Trainerspagina van de Tennisschool.

Nieuwscategorieën