Lid worden

Personal information

1/3 Algemeen
2/3 Inventarisatie
3/3 Lidmaatschap
U kunt zich middels het formulier op deze pagina aanmelden als lid.

Pasfoto
De pasfoto dient een verhouding breedte/hoogte van circa drie/vier te hebben, en minimaal 300 bij 400 pixels groot te zijn. Zie de pagina Lidmaatschap voor alle voorwaarden aan de pasfoto.

Contributie en inschrijfgeld
Leden betalen jaarlijks contributie en bij aanmelding als nieuw lid éénmalig inschrijfgeld. Contributie en inschrijfgeld zijn leeftijdsafhankelijk. Ga naar de pagina Lidmaatschap voor alle informatie en tarieven.

Bardienst
Studentensport-leden, semi-senioren en senioren tot 75 jaar zijn verplicht om per seizoen minimaal 2 bardiensten te draaien of de bardienst af te kopen. Zie de pagina Lidmaatschap.

KNLTB
Bij alle lidmaatschappen, muv donateur, bent u tevens lid van de KNLTB en kunt u bv deelnemen aan open toernooien buiten onze vereniging.

Opzeggen
Het tennisseizoen loopt van april t/m november. Het lidmaatschap wordt aan het eind van het tennisseizoen stilzwijgend verlengd. Indien u uw lidmaatschap wilt opzeggen dient u dit vóór 1 januari te doen met het formulier "Lidmaatschap opzeggen". Dit formulier is (na inloggen) onderaan het navigatie-menu van deze website zichtbaar.

Documenten
...