Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van Delftse Tennisbond! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/3 Algemeen
2/3 Lidmaatschap Indien de lidmaatschaps-factuur naar een ander e-mail adres moet, bv naar de ouder/verzorger van een junior lid, geef dan hierboven een tweede e-mail adres op, en geef hieronder bij "Opmerkingen" aan welk e-mail adres we dienen te gebruiken voor facturatie. Op diezelfde manier kunt u een tweede telefoonnummer opgeven, bv het nummer van een ouder/verzorger van een junior lid.
>
3/3 Inventarisatie Onze vereniging drijft op enthousiaste leden die werk voor de club doen! Kunt u ook iets betekenen? Met onderstaande vragen inventariseren we uw mogelijkheden. Het invullen verplicht u tot niets. De gegevens geven wij niet door aan anderen.
>
U kunt zich middels het formulier op deze pagina aanmelden als lid.

Pasfoto
De pasfoto dient een verhouding breedte/hoogte van circa drie/vier te hebben, en minimaal 300 bij 400 pixels groot te zijn. Zie de pagina Lidmaatschap voor alle voorwaarden aan de pasfoto.

Contributie en inschrijfgeld
Leden betalen jaarlijks contributie en bij aanmelding als nieuw lid √©√©nmalig inschrijfgeld. Contributie en inschrijfgeld zijn leeftijdsafhankelijk. Ga naar de pagina Lidmaatschap voor alle informatie en tarieven.

Bardienst
Studentensport-leden, semi-senioren en senioren tot 75 jaar zijn verplicht om per seizoen minimaal 2 bardiensten te draaien of de bardienst af te kopen. Zie de pagina Lidmaatschap.

KNLTB
Bij alle lidmaatschappen, muv donateur, bent u tevens lid van de KNLTB en kunt u bv deelnemen aan open toernooien buiten onze vereniging.

Opzeggen en Coulance regeling
Voor informatie over opzeggen en de coulance-regeling zie de pagina Lidmaatschap.

Documenten
...