Trainer: Robin Korteling

01 januari 2020


Mijn naam is Robin en ik ben 30 jaar oud. De afgelopen 4.5 jaren heb ik gewerkt als eigenaar van Dutch Tennis Academy in Bahrein. Ik deed dit in combinatie met de functie van Personal Coach in diverse fitness centra op de Bahreinse compounds.

DTB is altijd mijn tennisclub geweest. Ik ben er op 5 jarige leeftijd gestart met tennissen in combinatie met voetbal bij DHC. Vanaf mijn 11e jaar verruilde ik het voetbal voor volleybal. Ondertussen had ik er 3 jaren training op zitten bij de KNLTB in Wateringen. Vanaf mijn 12e jaar ging ik verder bij de Nederlandse Volleybal School van de Nevobo.
Met volleybal mocht ik een Nederlands kampioenschap meemaken toen ik 13 en 15 was. Later behaalde ik een bronzen medaille bij de NK beachvolleybal onder 18 jaar. Na de middelbare school was het dus geen verrassing dat ik Sport en Bewegen ging doen op Mondriaan Delft. Na de afronding hiervan heb ik de opleiding Sportmanagement gedaan op de Haagse Hogeschool, waarna ik naar Bahrein ging. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 2 jaar oud. Eerder heb ik gewerkt op Tennisschool Don en Burgersdijk en Delftsdubbel (Delftse Hout). Het lijkt me mooi om de draad in Delft weer op te pakken, niet alleen als trainer maar ook om zelf weer meer te gaan spelen. Het training geven aan (jonge) kinderen is me altijd goed bevallen. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met senioren. Ik kijk er naar uit jou tegen te komen op het mooie park van DTB.

Nieuwscategorieën