Recreatieve Senioren Competitie (RSC)

De Recreatieve Senioren Competitie (RSC) is bedoeld voor alle 50plussers in Regio Den Haag, die lid zijn van de KNLTB.

Het grote verschil met de reguliere competitie is dat de speeldagen van de RSC door de teams zelf bepaald worden en dat de resultaten niet mee tellen voor de speelsterkte.

De RSC wordt op doordeweekse dagen ('s morgens of 's middags) gespeeld in de periode van 10 juni tot en met 16 augustus 2024. De meest geschikte tijden op DTB zijn de middagen en de dinsdag en donderdag ochtend. Er wordt gespeeld met vaste teams, je geeft dus met minimaal 4 personen op. Er is een herencompetitie, een damescompetitie en een gemengde competitie. Deelname is mogelijk in de categorieën 5 t/m 9. De indeling vindt plaats op basis van speelsterkte in poules van 4 of 5 teams. De speeldata worden in onderling overleg van de teams bepaald. Voor verdere informatie verwijzen we je naar de wedstrijdbepalingen.

Inschrijven
Lijkt het jou leuk om dit jaar mee te doen stuur dan een mail met jouw naam, speelsterkte en e-mailadres en de namen van je teamgenoten met speelsterkte naar: [email protected]
Kun je geen 4 mensen bij elkaar krijgen geef je dan toch op. Misschien kunnen we een oplossing vinden.
De competitiebijdrage bedraagt € 25,-- per team. Ballen voor thuiswedstrijden dienen de teams zelf te verzorgen.

Eendagstoernooi
Na afloop van de competitie wordt voor de deelnemers een extra eendagstoernooi georganiseerd. Dit toernooi vindt plaats op het park van Te Werve op donderdag 12 september 2024. Hiervoor dient apart ingeschreven te worden.

Belangrijk
Een groot voordeel van deze competitie is dat de speeldagen niet vast liggen. Dit betekent echter niet dat deelname aan de competitie vrijblijvend is. Ondanks dat de resultaten niet verwerkt worden in het systeem van de KNLTB, is het ook bij deze competitie de bedoeling dat de wedstrijden gespeeld worden. De teams dienen dus te allen tijde tot een datum te komen waarop zij hun onderlinge wedstrijd spelen. Dit zorgt voor een eerlijk verloop van de competitie en speelplezier voor alle betrokkenen!

Indeling
Zodra de indeling bekend is, wordt deze rondgestuurd naar de contactpersonen. Het is dan aan de contactpersonen onderling om de wedstrijden te plannen.

Het zou leuk zijn als DTB ook vertegenwoordigd is in de RSC regio Den Haag. Geef je op vóór maandag 9 april!