Een Frisse Start: Van Winter Rust naar Tennislust!

14 maart 2024


Beste tennisliefhebbers,

Na een natte winter waarin de tennisbanen helaas slechts beperkt bespeelbaar waren, is het eindelijk tijd om onze sport weer buiten op te pakken. Met het voorjaar in zicht worden de banen momenteel weer speelklaar gemaakt, een klus die door een groep enthousiaste en harde werkers wordt uitgevoerd. Het is tijd om onze rackets tevoorschijn te halen en ons voor te bereiden op een nieuw seizoen vol tennisactiviteiten.

Op zondag 24 maart is er de seizoenstart en nodigen we niet alleen onze huidige leden uit, maar ook potentiƫle nieuwe leden en geinteresseerden om samen met ons het nieuwe seizoen te openen. Er staat een leuk programma op de agenda, met tennisclinics voor zowel de jeugd als de senioren, en een uitdagende tiebreak challenge en afsluitend een drankje. Het belooft een dag vol plezier en sportiviteit te worden, dus zorg ervoor dat je erbij bent! En neem je buren, familie of vrienden mee!

Maar daar blijft het niet bij!
Binnenkort versturen we een online vragenlijst naar alle leden, met als doel om inzicht te krijgen in de tevredenheid van onze leden op verschillende belangrijke aspecten van onze vereniging. Deze vragenlijst zal ons helpen om beter te begrijpen wat jullie als leden waarderen aan onze tennisfaciliteiten, trainingen, de cultuur van onze vereniging en de verschillende activiteiten die we organiseren. Door te luisteren naar jullie feedback kunnen we onze vereniging blijven verbeteren en ontwikkelen, zodat we een omgeving creƫren waarin iedereen zich thuis voelt en optimaal kan genieten van het tennis.

Op 25 maart staat onze Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Dit is een belangrijk moment waarop we als vereniging samenkomen om belangrijke zaken te bespreken. We zullen de jaarrekening over 2023 toelichten, plannen van de duurzaamheid commissie presenteren, terugblikken op de heidag van het bestuur en mogelijk de resultaten van de enquete al presenteren. Het is een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen onze vereniging en om jouw stem te laten horen. Kom allen en laat je betrokkenheid zien!

Een ander belangrijk aspect van het nieuwe seizoen is onze kalender met evenementen. Van clubtoernooien tot sociale activiteiten, er is voor elk wat wils. Houd de kalender goed in de gaten en noteer de data van de evenementen waar je aan wilt deelnemen. Leuk om hier ook te melden dat de KNLTB 125 jaar bestaat en gedurende het komende jaar feestelijke activiteiten zal gaan organiseren. Vergeet ook niet de mogelijkheden voor competitie en training. Of je nu wilt deelnemen aan formele competities, trainingen wilt volgen om je vaardigheden te verbeteren, of graag deelneemt aan onze laddercompetitie of tossavond, er zijn volop mogelijkheden om je tennisniveau naar een hoger niveau te tillen.

Laten we samen dit nieuwe tennisseizoen met enthousiasme starten. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, er is voor iedereen een plek binnen ons mooie DTB. Laten we weer volop de banen bespelen, genieten van het spel en weer een mooi, gezellig en sportief seizoen maken met elkaar!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,
Elise Goosens
Voorzitter DTB

Nieuwscategorieën