Parkgegevens

DTB heeft een fantastisch park in eigendom met een modern clubhuis en 11 banen. De 9 gravelbanen staan bekend als de beste uit de regio en worden vakkundig onderhouden. Daarnaast heeft DTB twee Topclay-banen die 's winters overdekt worden door een ballonhal. Zo kan er altijd getennist worden. In de periode van 1 oktober tot 1 april kunnen de banen in de ballonhal worden gehuurd.

Openingstijden banen

Het tennisseizoen op de gravelbanen loopt van 1 april tot 1 december. Het park is op maandag tot en met zondag geopend van 8:00 uur tot 23:30 uur. De baan verlichting gaat om 23:00 uur uit (in de winterperiode om 22:00 uur). Bij slechte weersomstandigheden kan het park tijdelijk gesloten zijn.

Openingstijden bar

De kantine en de bar zijn geopend van 1 april tot 1 november. De bar sluit uiterlijk om 23:00 uur (laatste ronde). Op doordeweekse middagen en competitieloze weekenden zijn de kantine en bar gesloten. Op competitiedagen en tijdens toernooien zijn er ruimere openingstijden. De bar wordt door eigen leden draaiend gehouden. Hiermee zetten we in op een ongedwongen sfeer en ruimere openingstijden.

Contact

Delftse Tennisbond
van Rossemweg 3
2614 WT DELFT
015-2137183
route

Parkregels Delftse Tennisbond