Indeling voorjaarscursus op donderdag 28 maart gereed

26 maart 2024


Er hebben zich meer dan 180 leden opgegeven voor de voorjaarscursus. De indeling is altijd een hele puzzel wat tijd vergt. Alle trainingen worden, vanwege de competitie, op de maandag t/m donderdag gepland. De indeling zal donderdag as. in de loop van de dag op de DTB website worden gezet.
Vanwege de Paasdagen start de voorjaarscursus op dinsdag 2 april as.

Veel cursisten hebben wensen waarmee rekening moet worden gehouden. Groepen moeten, los van ieders agenda, ook qua samenstelling passend zijn. Het is goed daar rekening mee te houden.
Aanpassingen na donderdag zijn meestal ook lastig te maken. Er zullen ook leden zijn die niet op de voor hun meest ideale dag en tijd worden ingedeeld. Vanuit de Tennisschool doen we ons uiterste best om het zo goed mogelijk in te delen. Ondanks pogingen groepen ook overdag in te delen, blijkt wederom dat het overgrote deel van de trainingen op de avonden zal plaatsvinden. Op enkele avonden zullen er daarom gedurende korte tijd vijf banen nodig zijn. De Tennisschool zal daarbij in
ieder geval gebruik maken van gerenoveerde banen 10 en 11. Hierdoor blijven er voldoende banen over om vrij te spelen.

U kunt de indeling en de exacte trainingsdata vinden op de webpagina Training Regulier. Alvast heel veel plezier toegewenst bij de trainingen.

Tennisschool DTB

Nieuwscategorieën